Tips voor het Zaantheater

Algemeen
Släpstick
Släpstick (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Het Zaantheater heeft in het nieuwe seizoen de volgende voorstellingen voor een onvergetelijke avond.

Laat je betoveren door MOMIX
“Ik ben trots dat het internationaal geroemde gezelschap MOMIX, uit Amerika, op 15 november weer naar het Zaantheater komt voor een fantastische avond uit,” gaat Kim enthousiast verder. “Dit acrobatische danstheatergezelschap komt dit keer met de betoverende voorstelling ‘Alice’, geïnspireerd op Alice in Wonderland”. MOMIX staat internationaal bekend om de presentatie van werk van uitzonderlijke inventiviteit en fysieke schoonheid. Met kleurrijke kostuums die ware kunststukjes zijn veranderen de dansers in één beweging in een rups, een speelkaart of een bloem.

5-sterren recensie voor Släpstick

Al eens van de groep Släpstick gehoord? Een avondje Släpstick staat garant voor geweldige muziek, humor, spektakel, melancholie, variété, zang en dans. Hun nieuwste show ‘The Roaring Twenties’ kreeg lovende kritieken, waaronder een 5-sterren recensie van het NRC. Een feestelijke voorstelling die de gloriedagen van de slapstick laat herleven.

Meer tips voor een leuk avondje uit? Ga naar www.zaantheater.nl, bekijk de programmaroute ‘Avondje uit’ en laat je verrassen!

MOMIX