Klimaatcoalitie op feestmarkt

Algemeen
Klimaatcoalitie Waterland organiseert dit event samen met Grootouders voor het Klimaat, Omas voor Future, Milieudefensie en de Groene Kerk.
Klimaatcoalitie Waterland organiseert dit event samen met Grootouders voor het Klimaat, Omas voor Future, Milieudefensie en de Groene Kerk. (Foto: aangeleverd)

Een marktkraam op de Broeker feestmarkt leek Klimaatcoalitie Waterland een spannend idee voor deze zomer en dan met spelletjes, het rad van fortuin, een nieuwe milieuquiz voor kids en volwassenen, leuke prijzen, boeken, brieven aan kleinkinderen en veel info-materiaal van de vier deelnemende organisaties, en we nemen onze recycleproducten mee.

BROEK IN WATERLAND - Het Havenrak-Kerkplein is aanstaande zaterdag het decor voor de Broekerjaarmarkt. Op deze feestmarkt staat ook de Klimaatcoalitie Waterland met een kraam.

Lang niet iedereen is op vakantie en we hebben er zin in met de thuisgebleven Waterlanders en andere bezoekers uit alle omstreken in gesprek te gaan, of de nieuwe quiz uit te proberen. Het rad van fortuin bepaalt de vragen die je moet beantwoorden, voor alle leeftijden is er wel iets en wie weet heb je geluk en win je zo maar iets !

Voor de recycle producten was de creaclub druk in de weer, er wordt overigens nog versterking gezocht, en ook zijn we blij met oud textiel, van afgedankte overhemden tot gordijnen, etc. Kijk ook even op de website van de Omas (waterland.omasforfuture.eu).

En heel belangrijk: Klimaatcoalitie Waterland organiseert dit event samen met Grootouders voor het Klimaat, Omas voor Future, Milieudefensie en de Groene Kerk. We vinden het super belangrijk gezien de urgentie van de klimaatcrisis nu samen te spannen en om aandacht te vragen voor de toekomst van alle kinderen op deze aarde!

Meer informatie? Stuur een mailtje naar klimaatcoalitiewaterland@kpnmail.nl