Bijzondere vacature: Achtbaantester

Algemeen
Achtbaantester worden?
Achtbaantester worden? (Foto: Werner Redlich)

Krijg jij niet genoeg van loopings, kurkentrekkers en enorme snelheden en draai je niet weg voor een beetje avontuur en spanning? Word dan achtbaantester!

Wat ga je doen?

Uitmetkorting.nl is op zoek naar een achtbaantester. Als achtbaantester bezoek en beleef jij alle achtbanen in de grootste dagattracties van Nederland. Je beoordeelt deze achtbanen aan de hand van verschillende criteria.

Wat wij bieden

Als officiële achtbaantester ontvang jij maar liefst twee toegangskaarten voor Drievliet, de Efteling, Duinrell, Slagharen, Walibi Holland, Hellendoorn en Toverland. Als jij het ziet zitten om samen met jouw vriend, vriendin, broer, zus, neef of nicht de hele zomer spanning en avontuur op te zoeken, zijn wij op zoek naar JOU. 

Wat wij vragen

Als officiële achtbaantester is het een must dat je een echte thrillseeker en achtbaanfreak bent. Het is ook belangrijk dat je nauwkeurig bent, want er moet na afloop van jouw rit wel een kritisch rapport ontstaan waarmee wij de bezoekers van onze website van de juiste informatie voorzien. 

Zie jij het zitten om

Je zomer van 2022 te vullen met het vrijwillig testen van de beste achtbanen van Nederland;Iedere achtbaan nauwkeurig te beoordelen op verschillende criteria. Samen met een gast naar keuze visitekaartjes te krijgen voor Drievliet, de Efteling, Duinrell, Slagharen, Walibi Holland, Hellendoorn en Toverland?

Solliciteer dan vandaag nog via sollicitaties@uitmetkorting.nl op de vacature ‘Achtbaantester bij Uitmetkorting.nl’.