Toren-expositie Suzanne Compaan en Saskia Visser

Algemeen
Expositie in Grote Kerk Monnickendam: schurend contrast tussen porselein en textiel
Expositie in Grote Kerk Monnickendam: schurend contrast tussen porselein en textiel (Foto: aangeleverd)

MONNICKENDAM - Suzanne Compaan en Saskia Visser exposeren van 22 augustus tot en met 28 augustus in de toren van de Grote Kerk. Deze expositie maakt deel uit van de kunstmanifestatie Summer of Arts die tot eind oktober in de toren wordt gehouden. De expositie is dagelijks geopend van 11.00-16.00, op zondag van 13.00-16.00.

Suzanne Compaan en Saskia Visser wisselen regelmatig creatieve ideeën uit, werken vaak samen en brachten ook al eerder samen tijd door in de Toren. Ze werken beide met zowel textiel als met porselein; materialen die ook prachtig te combineren zijn, alleen al door de schurende combinatie van hard en zacht.

De gemeenschappelijke deler in hun creatieve proces is experimenteren, spelen en elkaar bijstaan in de hobbels die dit proces kent. Samen spelen en samen uitvinden is iets wat ze als volwassenen weer aan het ontdekken zijn. Gewoon maar doen, opgaan in het spel van ontdekken en verrast worden. 

Loskomen van normen

Zonder plan en vooral zónder oordelen. Loskomen van vaak opgelegde normen over goed en fout, en dat is niet altijd zo gemakkelijk als het lijkt. Met hun beider achtergrond (Suzanne is naast kunstenaar gestalt-art therapeut en Saskia is naast kunstenaar counselor van mensen met re-integratie- en loopbaanvragen) ontdekken ze elke dag opnieuw dat vrij werken in een vorm je kan helpen van denken naar voelen, uit je hoofd en in je lijf.

De ruimte in de Toren gebruiken zij om met porselein en textiel nieuwe onderzoekjes te doen. Een prachtige plek om dat te doen, vinden zij.

Met vriendelijke groet,

Ankie Blommesteijn Organisatie Summer of Arts 06-20206659

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. “niet akkoord disclaimer” en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.