De week door met omroep PIM

Algemeen
Opening buurtsuper Ilpendam door  de burgemeester.
Opening buurtsuper Ilpendam door de burgemeester. (Foto: aangeleverd)

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Waterlands videonieuws

De winkel is weer open

Door een bijzondere vorm van crowdfunding en participatie in de samenleving is het gelukt om de winkel in Ilpendam te heropenen. Zie het verslag van de feestelijke opening op Omroep PIM.

Rommelmarkt van de Opstandingskerk

Na verplicht 2 jaar aflasten ivm corona werd afgelopen zaterdag 3 september onder de meest gunstige weersomstandigheden de 52e editie van de ‘goede doelen rommelmarkt’ weer gehouden. Naar schatting ruim 1500 bezoekers konden een ruime keuze doen uit de ruim 55 kramen aan de Graaf Willemlaan en daarnaast bij diverse stands in en rond de Opstandingskerk.

Slag op de Zuiderzee informatie-avond

Met de burgemeester in klederdracht uit 1573 en een volle Grote Kerk, maakt Waterland zich warm voor een mooie viering van de Slag op de Zuiderzee, volgend jaar 450 jaar geleden. Zie Omroep PIM.

Raadsvergadering donderdag 8 september om 19.20 uur live

Herhaling zondag om 19.00 uur.

Elke dag te zien om 12-13u / 18-19u / 21-22u / 23-00u. Ziggo kanaal 46 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818.