OPSTART eerste CABRIOCLUB VOOR VROUWEN in Nederland - teamgenoot gezocht

Algemeen
Miranda van Dijk start Cabrioclub voor Vrouwen op
Miranda van Dijk start Cabrioclub voor Vrouwen op (Foto: aangeleverd)

WATERLAND - Voor de opstart van de eerste cabrioclub voor vrouwen in Nederland zoekt Miranda van Dijk een teamgenoot.

Miranda Nanda Maria van Dijk is al 25 jaar Maatschappelijk Organisator van initiatieven voor vrouwen.”Ik ben al vijfentwintig jaar bezig met vrouwenversterking, met women empowerment,” laat Miranda weten. “Ik was op zoek naar een cabrioclub en merkte dat er slechts een gering aanbod was en dan ook nog veelal gericht op stelletjes. Maar ik ben op zoek naar de autonome, avontuurlijke vrouw. Ik ben van het taboes doorbreken; laten zien dat het ook op een ander manier kan en daarom wil ik een club oprichten met gelijkgestemden.”

Tegenwoordig kunnen vrouwen veel meer hun eigen ding doen, hun eigen ruimte innemen en houden meer vrouwen hun eigen broek op. “En daarbij heb je met vrouwen samen toch altijd een andere dynamiek, daar zit een charme aan.”

Kenmerken teamgenoot

Via de link https://youtu.be/uj_d7-pHrLw kun je het filmpje bekijken dat Miranda voor geïnteresseerden maakte. Belangrijke kenmerken van de teamgenoot die zij zoekt: vrouw, cabriofan, avontuurlijk, regelneef, creatief in denken, loyaal, levensgenieter, jij behoudt kalm het overzicht, ziet kansen, houdt van een nieuwe uitdaging. 

“Ik hou ervan om samen te sparren, elkaar te steunen en om op een goede en professionele manier een club neer te zetten met toertochten naar leuke locaties, via mooie routes, zodat je kan genieten van de natuur. Muziekje erbij onderweg een picknick. En natuurlijk het vrijheidsgevoel en de wind in je haren.”

Iets voor jou? Bekijk en beluister Miranda’s filmpje, ga naar www.cabrioclubvoorvrouwen.nl en neem daarna gewoon per email contact met haar op, om kennis te maken. Alle aanvullende details over deze nieuwe cabrioclub voor vrouwen wat betreft lidmaatschap en activiteiten, vind je op de website.