Afscheidstoernooi Gerben Maas bij Tennis Club Monnickendam

Algemeen
Gerben Maas als tennisleraar.
Gerben Maas als tennisleraar. (Foto: https://tennisschoolfastforward.nl/leraren/gerben/)

MONNICKENDAM - Na 27 jaar, waarvan 23 jaar bij TC Monnickendam, stopt Gerben Maas met tennisles geven. Dit gedenkwaardige moment gaat niet zomaar voorbij. Op 23 oktober wordt het “Gerben Maas uitzwaai toernooi” georganiseerd, met aansluitend een toast op zijn verdiensten bij TCM en op zijn toekomst. Dit toernooi en de borrel zijn toegankelijk voor alle (oud) leden van TC Monnickendam.

Afgelopen zomer kwam er een kans voorbij voor Gerben Maas, tennisleraar en eigenaar van tennisschool Fast Forward. Hij wordt docent op het ROC Sport en bewegen. Naar eigen zeggen was het geen gemakkelijke keuze: “Ik heb ontzettend veel zin in die nieuwe uitdaging maar ga iedereen zeker ook missen. Als je zo lang met de club verbonden bent, heeft iedereen een plek in je dagelijks leven.” 

Voor het bestuur van TC Monnickendam was het duidelijk dat dit gedenkwaardige moment niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Wouter Tillemans, voorzitter: “Het tennis bij TCM is de afgelopen 2 decennia vorm gegeven door Gerben. Er zijn mensen die al 23 jaar les hebben van hem.” Dat is bijzonder en alle reden om speciale aandacht aan het afscheid te geven.

Uitzwaai toernooi

Om iedereen de kans te geven sportief afscheid van Gerben te nemen wordt het “Gerben Maas uitzwaai toernooi” georganiseerd door TCM. Dit toernooi is op zondag 23 oktober vanaf 13:00 uur tot ongeveer 16:00 uur. Na de wedstrijden wordt het glas geheven op alles wat Gerben voor de club heeft betekend en natuurlijk ook op zijn toekomstige carrière.

Inschrijven 

Iedereen (leden en oud leden van TCM en andere belangstellenden) kan meedoen, maar voor het toernooi geldt dat het aantal plaatsen beperkt is, vol is daarom vol. Ook voor de borrel daarna is het fijn om te weten wie er komen, schrijf u daarom in via de website van TC Monnickendam https://www.tcmonnickendam.nl/form/Afscheid_Gerben