De week door met omroep PIM

Algemeen
De wijnglazen voor de wijnroute in Monnickendam
De wijnglazen voor de wijnroute in Monnickendam (Foto: aangeleverd)

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Waterlands videonieuws

Lange rij voor de wijnroute

Op zaterdag 24 september stond er een gigarij tussen de Middendam, het hele Zuideinde over, tot zover je kon zien. Waarom? Iedereen in de rij wilde een of meer glazen kopen om aan de wijnroute deel te nemen. De wijnroute is 8 oktober en is georganiseerd door Zuid (de zaak van de kazen en de wijnen op het Zuideinde) samen met ondernemers van Ondernemend Waterland. Zie het verslag op Omroep PIM.

Zigeunerfestival

De opening was in de Bierderij met muziek van Toeters & Bellen en een welkomstwoord van burgemeester Marian van der Weele. Vervolgens was er zigeunermuziek op diverse plaatsen in de binnenstad van Monnickendam, waaronder Octo Gadjè in het Weeshuis. PIM filmde op diverse locaties voor een impressie van de avond.

Schoolontbijt

Elk jaar nodigt de burgemeester van Waterland een andere school uit die langs mag komen voor een ontbijt in het gemeentehuis. Dit jaar is het de Binnendijk en PIM was erbij.

Elke dag te zien om 12-13u / 18-19u / 21-22u / 23-00u. Ziggo kanaal 46 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818.