De week door met Omroep PIM

Algemeen
Zie op PIM het videoverslag uit Uitdam met Johan Hilarides en Bert Honingh en het programma van 'Poppy Day'.
Zie op PIM het videoverslag uit Uitdam met Johan Hilarides en Bert Honingh en het programma van 'Poppy Day'. (Foto: aangeleverd)

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Onlangs werden de doden herdacht met de inmiddels traditionele dodendans door de straten van Oud-Monnickendam. Met muziek van de Highlanders en veel publiek langs de route. Het videoverslag van NH Nieuws is op PIM te zien.

Bezoek Commissaris van de Koning

De burgemeester en haar team had voor Arthur van Dijk, de Commissaris van de Koning in Noord-Holland een middag opgezet om zich goed te kunnen informeren over het reilen en zeilen in Waterland. In de Bierderij sprak hij met de kernraden en op het gemeentehuis met de raadsleden. PIM was er bij een deed verslag met een verrassend bezoek aan het einde!

De Zwarte Icoon

In de Broekerkerk werd een documentaire getoond, gemaakt door Jan Rutger Achterberg, over de uit Oekraïne gevluchte kunstenares Inga Yarotskaya en haar dochters. Ze kwamen in Broek terecht en werden door Suzka Renssen en andere Broekers opgevangen. Inga maakte op verzoek van Jan Rutger een schilderij, De Zwarte Icoon, dat de burgemeester onthulde. PIM was erbij.

Gouden huwelijk

Burgemeester Marian van der Weele heeft op 4 november 35 echtparen geëerd die in 1972 in het huwelijksbootje zijn getreden. Diverse hoogte- maar ook dieptepunten werden gememoreerd. Ook was er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. Omroep PIM deed verslag.

Sinterklaasintocht

Hoe dit precies gaat lopen weten we nooit van te voren, maar dat PIM erbij is 12 november en verslag maakt, staat vast!

Raadsvergadering

Raadsvergadering live op 10 november om 19.30 uur. Herhaling op zondag 13 november om 19.00 uur.

Remembrance Day 

Zondag 13 november om 11.30 uur vindt Remembrance Day plaats. Zie op PIM het videoverslag uit Uitdam met Johan Hilarides en Bert Honingh en het programma van ‘Poppy Day’.

Schema en kanalen

Elke dag om 12-13u / 18-19u / 21-22u / 23-00u. Ziggo 46 / KPN 1442 / Telfort/XS4All 328/ T-Mobile Thuis 818.