Koeltassen laten bedrukken? Dit moet je weten

Algemeen
Een bedrukte koeltas is heel persoonlijk.
Een bedrukte koeltas is heel persoonlijk. (Foto: Pixabay)

Het laten bedrukken van producten is iets wat steeds vaker gebeurt en dat is niet voor niets. Een bedrukte koeltas, thermos fles, trui, of handdoek van bijvoorbeeld OrangeSmile is nou eenmaal persoonlijk en kan voor zowel privé als zakelijk gebruik van pas komen.

Kies een onderwerp voor je bedrukte koeltassen of ander bedrukt product 

Wanneer jij een product gaat laten bedrukken is het belangrijk om goed na te denken over het onderwerp wat jij op het product wil laten bedrukken. Is het voor een feest, verjaardag, evenement, of bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik? In het geval van een zakelijke bestelling wordt er vaak gekozen om het bedrijfslogo of bedrijfsslogan te laten bedrukken. Op deze manier wordt er onbewust en relatief goedkoop reclame gemaakt voor het bedrijf. 

Wanneer jij voor persoonlijk gebruik een product laat bedrukken is het belangrijk om goed na te denken over de bedrukking. Het is van groot belang dat de bedrukking mooi en duidelijk op het product komt te staan. Hierbij is het belangrijk om niet te gedetailleerd en niet te groot te laten bedrukken. Denk daarom eerst goed na over het ontwerp voordat jij met een hele lading koeltassen thuis zit die misschien niet helemaal zijn waar jij op had gehoopt. 

Bepaal de hoeveelheid van de Bedrukte koeltassen

Hoeveel Bedrukte koeltassen heb jij nodig? Dat is een vraag die je jezelf moet stellen. Voor zakelijk gebruik kunnen deze aantallen al snel oplopen tot een paar honderd producten. Deze worden dan over het algemeen gebruikt als promotiemateriaal. Wanneer jij voor persoonlijk gebruik iets wil laten bedrukken maak dan een lijst van mensen voor wie het product bedoeld is. Daarnaast is het handig om altijd een aantal reserves te laten bedrukken zodat je nooit tekort komt. Door duidelijk de administratie van je producten bij te houden weet je zeker dat je een goede hoeveelheid hebt. Ideaal dus. Twijfel je? Ga dan eerst in overleg met iedereen voor wie het product eventueel bedoeld is, zo weet je het al helemaal zeker. 

Zoek een bedrijf voor jouw Bedrukte koeltassen

Nu jij weet wat er precies op je product moet komen te staan en hoeveel je er nodig hebt is het tijd om een geschikt bedrijf te vinden die deze producten voor jou gaat leveren. Gelukkig zijn er tegenwoordig enorm veel opties wat betreft het laten bedrukken van producten. Wij raden het aan om online op zoek te gaan naar een ervaren bedrijf die diverse producten in verschillende hoeveelheden kan leveren. Het is ook mogelijk om in de buurt op zoek te gaan naar een lokale specialist al zal hier hoogstwaarschijnlijk minder aanbod zijn dan online. 

Hoe weet je nou welk bedrijf goed is? Kijk naar voorbeeld producten en vooral naar klantbeoordelingen. Door beoordelingen te lezen en jij op de hoogte van hoe anderen denken over dit bedrijf. Dit geeft vaak waardevolle informatie weer die jij kan meenemen bij je beslissing. 

Nu weet jij alles om aan de slag te gaan met het bedrukken van koeltassen. Nog een keer op een rijtje:

  1. 1. Kies een ontwerp

    2. Kies de juiste hoeveelheid 

    3. Kies een geschikte leverancier 

Succes en geniet van jouw bedrukte producten! 

Deze publicatie valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie