De week door met omroep PIM

Algemeen
Stamppot met jus...
Stamppot met jus... (Foto: aangeleverd)

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Waterlands videonieuws

Oplichting via babbeltrucs

De politie krijgt de laatste tijd in onze regio steeds meer meldingen binnen van babbeltrucs. De babbeltrucs vinden plaats in Waterland, Purmerend en Volendam en worden onder meer gepleegd door mensen die zich voordoen als medewerker van een bank. Zorg ervoor dat u hier geen slachtoffer van wordt. Omroep PIM sprak met mevrouw Nina Moers woordvoerster van de regionale eenheid Noord-Holland. Zij vertelt hoe de oplichters te werk gaan en geeft tips om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van deze babbeltrucs maar ook van andere vormen van oplichting.

Stamppotavond bij Cees en Anja Huibregts

De grote loods van Cees Huibregts in Katwoude rook afgelopen 18 november weer naar stamppot. Ruim driehonderd relaties, (oud-)werknemers en buurtbewoners genoten van de traditionele stamppotavond. Het verzoek van Cees en partner Anja om iets voor de Purmerendse Voedselbank mee te nemen, leverde een overvolle bestelbus aan etenswaren en lekkernijen op. Het was een geweldige avond en de stamppot werd rijkelijk met drankjes weggespoeld. Kortom lekker eten en drinken en heel belangrijk veel spullen voor de Purmerendse Voedselbank.

Live-uitzending kerkdienst

De kerkdienst van de Protestantse gemeente wordt zondag om 10.00 uur live uitgezonden vanuit de Opstandingskerk. De voorganger is ds. T. Hibma.

Gemeentenieuws

De voorbereidende raadsvergadering is op 1 december a.s. om 19.30 uur live te volgen via omroep PIM. De herhaling is te zien op zondag 4 december om 19.00 uur.

Elke dag te zien om 12-13u / 18-19u / 21-22u / 23-00u. Ziggo kanaal 46 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818.