De week door met omroep PIM

Algemeen
Uitzwaaien Sinterklaas
Uitzwaaien Sinterklaas (Foto: aangeleverd)

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Waterlands videonieuws

Uitzwaaien Sinterklaas

Dinsdag hebben alle kinderen Sinterklaas en zijn Pieten uitgezwaaid. Er was een leuk uitzwaaiprogramma vanuit de Grote of Sint Nicolaaskerk. Onder begeleiding van Con Brio ging Sinterklaas naar de haven en aan boord van de stoomboot.

Sterren stralen

Rotaryclub Monnickendam heeft dit jaar het Huis aan het Water gekozen als goede doel. Er wordt d.m.v. allerlei activiteiten geld ingezameld voor nieuwe meubels voor in de huiskamer. De huidige meubels zijn al 10 jaar oud en nodig toe aan vervanging. Het startsein voor deze actie was het aansteken van de lichtjes in de grote kerstboom op de Middendam door onze burgemeester Marian van der Weele. Kijk mee op PIM.

Gemeentenieuws

De raadsvergadering is op 8 december a.s. om 19.30 uur live te volgen via omroep PIM. De herhaling is te zien op zondag 11 december om 19.00 uur.

Live-uitzending kerkdienst

De kerkdienst van de Protestantse gemeente wordt zondag om 10.00 uur live uitgezonden vanuit de Opstandingskerk. De voorganger is ds. A. Noordijk.

Elke dag te zien om 12-13u / 18-19u / 21-22u / 23-00u. Ziggo kanaal 46 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818.

Sterren Stralen