Muziek in de Broekerkerk

Algemeen
Het Fontana Kwartet.
Het Fontana Kwartet. (Foto: aangeleverd)

BROEK IN WATERLAND - Komende periode is er weer muziek in de Broekerkerk. 14 april is er een Steunpilarenconcert en 16 april speelt het Fontana Strijkkwartet. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.broekerkerk.nl  

Een sopraan, saxofoon en piano vormen de ingrediënten van het Café Dansant. Zij brengen een luchtig, afwisselend en karaktervol programma met cabaretmuziek uit de ‘Thrilling Thirties’. Steunpilarenconcert op vrijdag 14 april 2023, aanvang 20.00 uur, einde 22.00 uur. Inclusief pauze.  

Dit concert wordt speciaal georganiseerd voor de Steunpilaren (donateurs) van de Broeker Kerk. Zij kunnen gratis kaarten bestellen met de code die ze per e-mail hebben ontvangen (maximaal twee). Vanaf 1 april kunnen ook anderen kaarten bestellen.

Levendig en energiek

Het Fontana Strijkkwartet speelt op zondag 16 april in de Broekerkerk. Aanvang 15.00 uur , einde 16.00 uur (zonder pauze) Ticketprijs € 20,-. In de serie ‘Toptalenten van het Conservatorium’: het Fontana Kwartet. Een levendig, energiek en gepassioneerd ensemble van vier jonge musici.

Violisten Menno Verloop en Caspar Bellamy, altvioliste Elin Haver en cellist Isaac Lottman: vier jonge muzikanten van het Conservatorium in Amsterdam met veel podiumervaring én passie. Ze hebben een muzikale klik met elkaar en delen die graag met het publiek.

Kaarten bestellen 

Wil je meer weten over dit gevarieerde programma in de Broeker kerk? Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op: www.broekerkerk.nl