Kanker en werk, hoe ga je daarmee om?

Algemeen
Kijk ook op www.stichtinghuisaanhetwater.nl
Kijk ook op www.stichtinghuisaanhetwater.nl (Foto: archief)

KATWOUDE - Donderdagmiddag 13 april, 15.00 uur ben je van harte welkom in de HuisBAR van Huis aan het Water om met lotgenoten te praten over de invloed van kanker op je werk.

Wanneer je kanker krijgt is werk niet het eerste waaraan je denkt. Toch kan het een belangrijke rol spelen. Werk kan bijdragen aan je herstel; het geeft afleiding en ritme tijdens je ziekte. Maar terugkeren naar je werkplek vergt ook energie.

HuisBAR

In de HuisBAR (BAR = Belastbaarheid Arbeidsongeschiktheid Re-integratie) wissel je in een informele omgeving ervaringen uit met lotgenoten. Hoe gaan zij om met verdriet en onzekerheid? Hoe ervaren zij het om tijdens of na hun behandeltraject aan het werk te gaan? Hoe hebben zij de begeleiding van hun werkgever ervaren?

Professionals

Naast lotgenoten zijn ook adviseur re-integratie Manuela Hoogstraaten en loopbaancoach Caroline van den Berg aanwezig. Zij kunnen je informeren en advies geven over de gevolgen van kanker op je werk, over rechten en plichten als je ziek bent, over de rol van het UWV bij kanker en over de begeleiding bij Huis aan het Water.

Informatie

Op donderdag 13 april ben je van 15.00 tot 16.30 uur welkom in Huis aan het Water, Hoogedijk 7 A/B, Katwoude. Deelname: € 2,50. Je kunt je aanmelden via info@stichtinghuisaanhetwater.nl

www.stichtinghuisaanhetwater.nl.