Fontaine Uitgevers presenteert het nieuwe boek van Tim Voors ‘Noorderlichtlopers’ donderdag 1 december in de Broeker Kerk.
Fontaine Uitgevers presenteert het nieuwe boek van Tim Voors ‘Noorderlichtlopers’ donderdag 1 december in de Broeker Kerk. (Foto: aangeleverd)

Tim Voors in de Broeker kerk op 1 december | boekpresentatie Noorderlichtlopers inclusief optreden ‘Das Band’

donderdag 1 december 2022 19:00

BROEK IN WATERLAND - Fontaine Uitgevers presenteert het nieuwe boek van Tim Voors ‘Noorderlichtlopers’ donderdag 1 december in de Broeker Kerk. Tims derde boek gaat over zijn wandelavonturen over het Kungsledentrail in het Zweedse Lapland. Het pad doorkruist Europa’s laatste wildernis, tussen de rendieren en onder het Noorderlicht.

In zijn derde boek reist Tim Voors niet naar de andere kant van de wereld, maar bezoekt hij het laatste stuk echte wildernis van Europa. Op nog geen vier uur vliegen vanaf Schiphol begint hij met wandelvriendin Sunny aan de Kungsledentrail, een route van ruim 400 kilometer door Lapland.

Magische reis

Op hun pad treffen ze rendieren, zien ze het noorderlicht en ontmoeten ze bijzondere mede-hikers met elk een eigen verhaal. In woord en beeld neemt Tim de lezer mee op deze magische reis door Noord-Zweden en inspireert tot het zetten van die eerste stap op weg naar vrijheid en avontuur.

Das Band

Het is ook mogelijk een gesigneerd boek te kopen of een van de originele lino prints uit het boek. Tijdens de boekpresentatie zal Tims Boyband ook een aantal nummers uit hun laatste show opvoeren: Das Band Greatest Hits World Tour.

Geniet mee en laat je inspireren. Aanvang 19.00 uur, tot 22.00 uur | € 7,50 (incl. drankje). Kaartverkoop via www.broekerkerk.nl