Voormalig raadhuis Jisp.
Voormalig raadhuis Jisp. (Foto: aangeleverd)

Jisp te voet en te water

zondag 21 augustus 2022 13:30

WORMER - Zondag 21 augustus is er een vaar- en wandelexcursie Jisp te voet en te water. Een arrangement, samengesteld door Bezoekerscentrum De Poelboerderij met medewerking van de Oudheidkundige Commissie Jisp.

Allereerst wordt er een mooie vaartocht gemaakt door het vogelrijke Wormer- en Jisperveld. Halverwege de tocht doen we het dorp Jisp aan voor een dorpswandeling onder leiding van een gids van de oudheidkundige deskundigen van het dorp. Een wandeling van een uur door dit rustieke en historische dorp Jisp.

 Vaarexcursie door het Wormer- en Jisperveld met gids. Vertrek: 13.30 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch 075-6219100 of per mail bezoekerscentrum@poelboerderij.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer. (Via mail aanmelden alleen op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur.) Reserveren kan tot anderhalf uur voor deze excursie en sluit dus om 12.00 uur. Het tarief voor een vaartocht inclusief koffie of thee:

– volwassenen is 17,50 euro

– vrienden van de Poelboerderij 15 euro

– kinderen 5 euro Afvaart Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.

Locatie