Braderie bij Het Trefpunt in Marken

Nieuws

MARKEN - In en rondom dorpshuis Het Trefpunt in Marken is zaterdag 22 augustus een braderie. Diverse Marker verenigingen en stichtingen gaan tijdens deze braderie (streek)producten verkopen.

Ook zijn er enkele oude ambachten te bewonderen, zoals Marker klederdracht borduren, houtsnijden en netten boeten. Bezoekers kunnen tevens meedoen met een workshop Markerdoosjes maken.
Op de andere kramen wordt een verscheidenheid aan artikelen aangeboden, van lingerie tot nail-art. Er is ook van alles voor de kinderen te doen, van springen op het springkussen tot kettingen maken. Mensen die even willen uitrusten en genieten van alles kunnen dat doen met een hapje en drankje.
De braderie is goed bereikbaar met de EBS-busdienst, halte Minneweg, per boottocht met de Marken Express vanuit Volendam en met de fiets. Bezoekers kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein aan het begin van de bebouwde kom. Vanaf daar is het een leuke wandeling door de oude kern van Marken naar het dorpshuis.
De braderie wordt zaterdag 22 augustus gehouden, duurt van 11.00 tot 18.00 uur en vindt plaats in en rondom dorpshuis Het Trefpunt in Marken.