Op 19 juli 2018 hebben alle toekomstige gebruikers van de te renoveren De Bolder en gemeente Waterland overeenkomsten getekend waarmee zij zich akkoord verklaren met de gemaakte afspraken omtrent huur en (onder)verhuur. (Foto: aangeleverd)
Op 19 juli 2018 hebben alle toekomstige gebruikers van de te renoveren De Bolder en gemeente Waterland overeenkomsten getekend waarmee zij zich akkoord verklaren met de gemaakte afspraken omtrent huur en (onder)verhuur. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

De Bolder wordt brede welzijnsvoorziening Waterland

Nieuws

WATERLAND - Op 19 juli 2018 hebben alle toekomstige gebruikers van de te renoveren De Bolder en gemeente Waterland overeenkomsten getekend waarmee zij zich akkoord verklaren met de gemaakte afspraken omtrent huur en (onder)verhuur. Na de renovatie van het pand worden naast De Bolder het Centrum voor Jeugd en Gezin, Co-Nijntje, Stichting Sportservice, Vluchtelingenwerk en Stichting Maatschappelijke Dienstverlening de vaste gebruikers van het gebouw.

Hiermee ontstaat een brede welzijnsvoorziening voor heel Waterland met een volwaardig en samenhangend dienstenaanbod. De verwachting is dat de aannemer eind augustus/begin september met de renovatiewerkzaamheden kan beginnen.

Lang proces


Wethouder Ton van Nieuwkerk is tevreden met de bereikte overeenstemming. "De plannen rondom de renovatie van De Bolder hebben flink wat tijd gekost. Niet alleen om te bepalen wie uiteindelijk de vaste gebruikers konden worden maar ook de ruimtelijke indeling en financiële aspecten speelden natuurlijk een belangrijke rol. Voor alle partijen geldt dat er nu heldere afspraken zijn gemaakt omtrent huur en(onder)verhuur en de onderlinge samenwerking. Ik ben blij dat het gelukt is om partijen met de meeste onderlinge verbinding straks onder te brengen in de nieuwe De Bolder!"

Verbouwing


De verbouwing van De Bolder bestaat uit diverse werkzaamheden. Zo worden de kappen op het dak met elkaar verbonden en wordt er een toegankelijke trap aangebracht. Hierdoor ontstaat er extra ruimte voor kantoor- en vergaderfuncties en krijgt het gebouw een efficiëntere en flexibele indeling. Het delen van ruimtes wordt hierdoor ook meer mogelijk. Op dit moment werkt de aannemer aan een planning om te kunnen starten met de voorbereidingen voor de verbouwing.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Waterland

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Aftrap Stoptober: 28 dagen stoppen met roken Algemeen 22 sep, 07:00
Afbeelding
Expositie Barbara Pikavet Algemeen 21 sep, 12:30
Afbeelding
Vrijwilligers gezocht om nieuwkomers de weg te wijzen Algemeen 21 sep, 11:16
Afbeelding
Inschrijving Markertoer geopend Algemeen 21 sep, 10:00
Afbeelding
Verantwoordelijkheid - Column Klaas Lelie Algemeen 21 sep, 07:00
Afbeelding
Prinsjesdag 2022: de belangrijkste plannen op een rij Politiek 20 sep, 19:22
Afbeelding
Fwd: persbericht Algemeen 20 sep, 15:32
Afbeelding
Subsidie voor flexibel mbo voor terugdringen personeelstekort in techniek Algemeen 20 sep, 12:36
Afbeelding
Najaarsschouw komt eraan: is uw sloot al schoon? Algemeen 20 sep, 11:34
Afbeelding
Cursus Genealogie voor beginners Algemeen 20 sep, 10:14
Afbeelding
Inner Wheel organiseert Dress Red Day-High tea Algemeen 20 sep, 08:43
Afbeelding
ZENDINGSDRANG - Column Huis in huis uit Algemeen 20 sep, 07:00
Afbeelding
Persbericht Open Dag Waterlands Archief 2 oktober Algemeen 19 sep, 19:25
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Waterland

Op Rodi Waterland volg je het laatste nieuws uit Waterland. Rodi Waterland informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Waterland

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Waterland in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief