Beleef ‘wow’ ervaring in de Broekerkerk

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

BROEK IN WATERLAND - Beleef de ‘wow!’ ervaring van samen zingen in de Broeker kerk. Ervaring niet nodig, succes gegarandeerd. Maarten Bos (32, dirigent) en Tijmen de Koning (33, gitarist) zijn de drijvende kracht achter deze 80’s Singalong. Zij leiden en jij zingt. Je leert, je lacht en je krijgt energie.

Samen zingen in de Broekerkerk

In 2017 begon een klein groepje mensen in Amsterdam samen laagdrempelig liedjes te zingen. Dat is gegroeid tot het bekendste ‘inloopkoor’ van Nederland. Tienduizenden mensen zongen al mee. Met als hoogtepunten David Bowies Heroes in een uitverkocht Paradiso en John Lennons Happy Xmas als televisiespecial op NPO-1.

Het recept: Tijmen de Koning (33, gitarist) en Maarten Bos (32, dirigent) schrijven een meerstemmige versie van een fantastisch popnummer. Dat wordt aangeleerd aan alle mensen die er zijn. Driestemmig.

“Een doorslaand succes. Wie wil komt en zingt lekker mee” (NRC)

Ervaring is niet nodig. Dus of je nou alleen onder de douche zingt, met je vrienden in de kroeg, of helemaal nooit. Bij Popup Choir kan iedereen meedoen. Maar altijd met een magisch mooi meerstemmig resultaat.

Op 15 juni staat Never Gonna Give You Up in de spotlight. Dit fantastisch lekkere nummer van Rick Astley blijf je horen. Of je nu uit de 80’s komt of recent ge-’Rick-rolled’ bent, deze oorwurm is een blijvertje. Je leert dit nummer driestemmig zingen én je zingt mee met allemaal andere kaskrakers uit de jaren 80. Helemaal eighties verantwoord. Bestel je kaarten via: www.broekerkerk.nl

Donderdag 15 juni 2023, aanvang 20.00 uur, einde 22.00 uur (geen pauze) | tickets: € 16,-

Tijmen de Koning (33, gitarist) en Maarten Bos (32, dirigent).