Knutselen voor Sinterklaas in De Speeltoren

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Waterlandsmuseum de Speeltoren)

MONNICKENDAM - Kinderen die van kleuren en knutselen houden kunnen in het weekend in Waterlandsmuseum de Speeltoren iets moois maken voor thuis of voor Sinterklaas.

In de aanloop naar het gezellig avondje kunnen kinderen in de Juniorzaal van museum de Speeltoren komen kleuren en knutselen. Er liggen allerlei leuke kleurplaten klaar waar je gratis mee aan de slag kunt gaan. De grotere kinderen kunnen een pietje een gezicht geven of een sinterklaasschilderijtje in elkaar knutselen met glitterpapier, schaar en lijm. 

De Juniorzaal is speciaal ingericht voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt er gratis kleuren, knutselen, spelen en ontdekken, maar je moet wel een entreekaartje voor het museum kopen. Er is geen professionele begeleiding aanwezig, dus aan de ouders wordt gevraagd om zelf een oogje in het zeil te houden.

Voor nog meer sfeer in de decembermaand zijn in de museumwinkel leuke cadeautjes en prachtige kerstkaarten en -servetten te koop. En, let op, in de kerstvakantie kun je weer meedoen aan drie leuke creatieve workshops. Daarover volgt later meer informatie.

Entree kinderen € 2,50 (4 t/m 11 jaar), € 3,50 (12 t/m 17 jaar), volwassenen € 7,50 of gratis met een museumkaart. Waterlandsmuseum de Speeltoren, Noordeinde 2-4, Monnickendam. 0299-652203. Openingstijden zaterdag en zondag: 11.00 – 17.00 uur.

Zie ook www.despeeltoren.nl of op FB en Instagram @despeeltoren

Afbeelding