Expositie gemeentehuis Monnickendam

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

MONNICKENDAM - Anneke Mulder van keramiekatelier De Helling in Broek in Waterland en Ashti Schuit van Ashti Atelier in Monnickendam laten vol trots werk zien waar hun cursisten de afgelopen tijd  aan hebben gewerkt. De werken worden van februari tot en met juni geëxposeerd in het gemeentehuis van Monnickendam. Schilderijen hangen in de ontvangsthal en op de eerste verdieping. Keramiek staat in de vitrine in de ontvangsthal. De expositie is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Van de schilders is vaak werk te zien rond het thema Waterland (in de breedste zin van het woord). Denk daarbij aan bijvoorbeeld een weggetje door de Purmer, een koe, een stukje bos van het Hemmeland of een inkijkje in de onderwaterwereld van de vele slootjes. Ook enkele keramisten hebben gewerkt naar het thema. Los daarvan tonen zij vrij werk.

Wil je meer weten over de werken of informatie over de schilderlessen? Op de website www.ashtischuit.nl  is alle informatie te vinden. Of mail naar ashtischuit@gmail.com

Helaas zitten de keramiekcursussen vol. Wilt u op de wachtlijst, mail naar anneke.j.mulder@gmail.com. Zie voor informatie de website www.annekemulderkeramiek.nl.