16000 euro voor schade Huis aan het Water helaas niet genoeg

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

KATWOUDE - Huis aan het Water, waar mensen die met kanker te maken krijgen terecht kunnen, heeft ‘natte voeten’ gekregen door de overstromingen. Rob van Gaalen startte onlangs een crowdfundingactie om geld op te halen voor het getroffen Huis aan het Water. Er is al ruim 16.000 euro opgehaald, maar helaas is dit nog niet genoeg. 

Schade helaas hoger dan verwacht

Karin Hoogeveen, bestuurslid van Huis aan het Water, is blij met alle giften die zijn binnengekomen. “Helaas komen we nog steeds  € 5.000,-  te kort als we uitgaan van de laagste offerte.” Met name de beschoeiing moet hersteld worden door vaklieden om ook de sportzaal te beveiligen tegen hoog water. De schade komt uiteindelijk een stuk hoger uit dan de eerste schatting die lag tussen € 20.000 en € 25.000,-. Coördinator Tanja van den Berg meldde eerder al dat vooral de steigers, tuin, schutting en tuinmeubelen schade hebben opgelopen. 

Extra crowdfunding 

“Elke euro is er één. En steeds € 20,- zijn ook fijne bijdragen. Ik zoek dus zeker nog 175 crowdfunders met € 20,- om dat te halen”, aldus Rob van Gaalen. 

Doneren?

Meehelpen en doneren? Ga dan naar https://acties.kwf.nl/fundraisers/robgaalen/huisinactie

Afbeelding