De Mattheüs volgens Henk in de Broeker Kerk

Nieuws
De Mattheüs volgens Henk biedt een uniek kijkje in het beroemde meesterwerk van Johann Sebastian Bach.
De Mattheüs volgens Henk biedt een uniek kijkje in het beroemde meesterwerk van Johann Sebastian Bach. (Foto: aangeleverd)

BROEK IN WATERLAND - De Mattheüs volgens Henk biedt een uniek kijkje in het beroemde meesterwerk van Johann Sebastian Bach. Zingend en vertellend in het Nederlands legt Henk Zwart (Suver Nuver) de wortels van de muziek en het verhaal met humor en passie in een recordtijd bloot.

Het licht van de video plaatst bekende en onbekende informatie in een nieuw perspectief en de altviool en contrabas maken alle andere instrumenten overbodig. En het scheelt een heleboel tijd! 

Een reguliere Mattheüs Passiekost u al gauw een paar uur. Bij deze inmiddels veelbesproken Mattheüs volgens Henk staat het publiek na een uur in verwondering weer buiten. 

Wees gewaarschuwd, want u wordt ondergedompeld in inzichten, klanken en beelden die er tot nu toe in slaagden verborgen te blijven. 

Voor nieuwe én trouwe luisteraars een lust voor oog en oor. Zo heeft u de Mattheüs Passion nog nooit gehoord! Info en kaarten: www.broekerkerk.nl

Henk Zwart – verhaal en zang, Marko Bonarius – contrabas en zang, Saskia Meijs – altviool,Martijn Grootendorst – video. 21 maart 2024, 20.00 uur, einde 21.00 uur. Toegang: € 20,00.