Foto’s

Geslaagd vakantiespektakel voor jeugd in Waterland

Nieuws
Afbeelding
(Foto's: Ria Houweling)

WATERLAND - De Bolder, Sportservice Zaanstreek Waterland en Sportify Kids hielden 22 februari een fantastisch vakantiespektakel in sporthal ’t Spil. Het thema dit keer was Ruimtevaart. Met de deelname van 140 enthousiaste kinderen stond de middag bol van sportieve activiteiten zoals komeet trefbal, de astronauten run, maan sprong tikkertje en voetbal.

Ook konden de kinderen over de uitdagende stormbaan heen rennen, meedoen aan de voetbalclinic met oud-voetballer Simon Tahamata, een creatieve knutselactiviteit doen of zich kleurrijk laten schminken. Ouders waren welkom om vanaf de tribune mee te kijken.

Met het succes van deze editie kijkt iedereen al uit naar de volgende vakantiespektakels. Elke voorjaars-, mei- en herfstvakantie organiseren de organisaties een vakantiespektakel in Monnickendam om de jeugd van 4 t/m 12 jaar oud op een leuke manier te laten bewegen en te vermaken. 

Lijkt het je leuk om een keer mee te helpen als vrijwilliger tijdens de knutsel of schmink activiteit? Meld je dan aan via info@debolder.com.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding