Drie jubilarissen bij donateursconcert ‘Juliana’

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Pep)

MARKEN - Dorpshuis ‘Het Trefpunt’ op Marken was afgelopen zaterdag zeer goed gevuld met publiek en muzikanten, want het jaarlijkse donateursconcert van de Christelijke Muziekvereniging ‘Juliana’ stond op het programma. Een voorjaarsconcert ter ere van de (trouwe) donateurs van de muzikale vereniging. De avond werd gepresenteerd door Britt Zondervan.

Alle onderdelen van Juliana gaven acte de presence: Groot Orkest onder leiding van Alexis Artavanis, Malletband onder leiding van Louis De Blieck, Leerlingenorkest onder leiding van Sascha Ewouds, Opstaporkest onder leiding van Rianne Schoemaker. 

Jubilarissen

Een 114-jarige vereniging heeft elk jaar wel jubilarissen. Dit jaar drie leden. Deze jubilarissen worden traditie getrouw in het zonnetje gezet tijdens het donateursconcert. En niet alleen met een speldje maar ook met een mooi verhaal met vele anekdotes. De speldjes werden uitgereikt en het verhaal werd verteld door Luutje Geertje de Waart.

Een overzicht

40 jaar

Stefan Stooker

Silvia de Jong

25 jaar

Fabian Zeeman

Totaal 105 jaar lidmaatschap!

Donateur van het Jaar

Jaarlijks wordt er ook een ‘donateur van het jaar’ (2023) gekozen. Dit jaar was de familie Visser-Schipper, wonende in de Noorderwerfstraat, de gelukkige. De familie was niet aanwezig en krijgt een mooie bos bloemen thuis bezorgd. 

Pieter Pereboom / www.MarkerNieuws.com