Mannengroep voor vluchtelingen/anderstaligen in de Bolder

Nieuws

MONNICKENDAM - In de Bolder start maandagmiddag 11 september 2017 de mannengroep Waterland met een nieuw seizoen. Van 13.00 tot 15.00 uur zijn vluchtelingen en anderstaligen wekelijks op de maandag welkom in De Bolder, het Spil 1, Monnickendam.
Mannen van allerlei nationaliteiten komen samen in de Bolder om elkaar te ontmoeten, Nederlands te praten en de Nederlandse cultuur beter te leren kennen. Iedere week wordt er een activiteit georganiseerd. Dat kan van alles zijn: bezoek aan lokale bedrijven en organisaties, activiteiten op het gebied van sport, cultuur, onderwijs, omgaan met geld.
Af en toe gaat de groep op pad om Waterland beter te leren kennen. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Als u iets lekkers wilt meenemen dat uit uw geboorteland komt zou dat heel leuk zijn. Heeft u zelf suggesties voor thema's of bezoeken? Laat het weten, kom langs en doe mee.

Programma september 2017

Maandag 11 september: kennismaken en bijpraten
Maandag 18 september: quiz over Nederlandse gewoonten en gebruiken
Maandag 25 september: wandeling Monnickendam
Aanmelden niet nodig

Iedereen is van harte welkom. Er wordt naar uitgekeken om u te ontmoeten. Aanmelden vooraf is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden. Deze groep is een initiatief van Vluchtelingenwerk, SMD Zaanstreek/Waterland en Sociaal Cultureel Centrum de Bolder. De middag wordt geleid door een vrijwilliger. Heeft u een vraag? Neem contact op met Angela Kroon van De Bolder, tel: 0299-650560. E-mail: angela@debolder.com.