Norbert Torsing en collega Jan bij de toonbank van 123Keukens&Apparatuur.
Norbert Torsing en collega Jan bij de toonbank van 123Keukens&Apparatuur. (Foto: aangeleverd)

123Keukens&Apparatuur heeft nieuwe showroom in Watergang

Partnerbijdrage

WATERGANG - Online kun je veel keukens vinden, maar eentje écht ervaren? Dat doe je pas als je erin staat. En dat kan in de vernieuwde showroom van 123Keukens&Apparatuur in Watergang. Hier zijn veel verschillende keukens te vinden: van de nieuwste trends tot klassieke varianten. Klanten kunnen hierdoor genoeg inspiratie opdoen om hun ultieme droomkeuken te vinden. En die keukens worden tot leven gebracht in een 3D-tekening door de ontwerpers van 123Keukens&Apparatuur.

Hoe je het verschil ziet tussen een werkblad van kunststof of natuursteen, of hoe een matgelakt keukenkastje aanvoelt? “Dat soort dingen kun je niet ervaren van achter een computerscherm”, zegt bedrijfsleider Norbert Torsing. “Een goede indruk krijg je pas echt in de showroom”.  De keuze is dan ook ruim, in het filiaal dat dit jaar nog is vernieuwd. Er zijn veel nieuwe keukens te vinden, maar Norbert geeft aan dat er nog veel meer mogelijk is. “We hebben veel in de showroom staan, in allerlei stijlen. Maar er zijn altijd meer opties, omdat we alles op maat maken. We werken met 85 leveranciers, dus we kunnen (bijna) alles naar wens maken!”

Keukentrends

Dat vraagt om de enige kennis en ervaring. Dat hebben Norbert en collega Jan. Samen hebben ze ruim 50 jaar ervaring en weten ze goed wat de laatste ontwikkelingen zijn op keukengebied. “Ultramat komt in de plaats van hoogglans. Daarbij zie je minder vingerafdrukken en het is makkelijk schoon te houden. Zwart en andere donkere kleuren worden vaak gecombineerd met goud- en metaalaccenten. Zoals een koperkleurige kokendwaterkraan en spoelbak. Maar wit blijft uiteraard populair. We zien ook vaker een combinatie van kleur in één keuken. Wat veel mensen niet weten, is dat vrijwel elke kleur mogelijk is. Zo kun je het precies afstemmen op jouw interieur.”

Keukenontwerp in 3D

Klanten kunnen niet alleen langskomen voor inspiratie. Norbert en Jan helpen ze namelijk ook aan een keukenontwerp op basis van de wensen, budget en mogelijkheden. Daarbij gaan ze graag een stapje verder. Norbert geeft aan: “We maken altijd een 3D-ontwerp, zodat je goed kan zien hoe de keuken eruit komt te zien. Zo komt de droomkeuken van onze klanten tot leven.”

Scherpe prijzen

De hoofdprijs betalen? Dat doen de klanten niet volgens Norbert. “Klanten komen voor mooie keukens tegen scherpe prijzen. Dat geldt overigens ook voor apparatuur. We kijken ook mee als er al een offerte is, zodat de klant niet teveel betaalt bij een ander.”

Wie meer informatie zoekt over het assortiment van keukens en apparatuur, kan deze op de website van 123Keukens&Apparatuur vinden. Langskomen kan natuurlijk ook.  Norbert nodigt iedereen uit die een keuken zoekt of nieuwe apparatuur nodig heeft. “Kom gerust langs voor inspiratie of maak een afspraak. De koffie staat klaar!”

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Waterland

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Deze 4 verzekeringen zijn verplicht om af te sluiten Algemeen 28 sep, 15:05
Afbeelding
Afscheidstoernooi Gerben Maas bij Tennis Club Monnickendam Algemeen 28 sep, 12:19
Afbeelding
Column Huis in Huis uit - PAARS Algemeen 28 sep, 10:32
Afbeelding
De week door met omroep PIM Algemeen 28 sep, 09:32
Afbeelding
Gi-ga-groene Kinderboekenweek in bibliotheken Waterland 2022 Algemeen 27 sep, 15:51
Afbeelding
Insecten in de Grote Kerk Algemeen 26 sep, 13:40
Afbeelding
Red de egel: ontvang gratis egelhuispakket Algemeen 26 sep, 13:28
Afbeelding
Gemengd Koor Broek in Waterland zoekt nieuwe leden Algemeen 26 sep, 12:30
Afbeelding
Redenen om voor een baan in de ICT te kiezen Algemeen 26 sep, 12:18
Afbeelding
Senioren Songfestival Waterland 2022 Algemeen 26 sep, 11:11
Afbeelding
Frida Kahlo, inspiratiebron voor velen | 30 september 2022 lezing in Bibliotheek Beemster Algemeen 26 sep, 10:06
Afbeelding
Modeshow ‘Powervrouwen’ door inloophuis Wij Allemaal | 1 oktober 2022 Algemeen 23 sep, 12:19
Afbeelding
Hond vermist na botsing in Katwoude 112-nieuws 23 sep, 05:03
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Waterland

Op Rodi Waterland volg je het laatste nieuws uit Waterland. Rodi Waterland informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Waterland

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Waterland in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief