Een spectaculaire trouwdag winnen?!

Partnerbijdrage
Wie weet win jij wel een gedeelte van je trouwdag gratis!
Wie weet win jij wel een gedeelte van je trouwdag gratis! (Foto: aangeleverd)

REGIO - Onderneemsters Rosalie Schutz van Schutz Mannenmode en Annet Kwantes van Het Boudoir Bruidsmode (in Hoorn en recent ook geopend in Lelystad) lopen al jaren met hetzelfde gevoel; als er beurzen georganiseerd worden voor bruidsparen is er te weinig actie. “Teveel kijken en informatie in overvloed, maar de echte interactie met de aanstaande bruidsparen ontbrak eigenlijk altijd.” Daarom zijn zij in 2016 gestart met een uniek beursconcept; win een deel van je spectaculaire trouwdag! 

Al vele bruidsparen hebben de dag van hun leven deels gewonnen. Wil jij dit ook? Kom 6 maart naar de Noorderkerk in Hoorn, tussen 11.00 en 16.00 staan alle professionals voor je klaar met informatie, tips en adviezen.

Wedding-professionals 

Bruidsparen kunnen op deze beurs hun hele dag samenstellen met de hiervoor speciaal geselecteerde deelnemers die allemaal in hun vakgebied professioneel met trouwen bezig zijn. Denk dan aan het kennismaken met bijzondere bedrijven die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, bloemsierkunst, styling en decoratie en trouwfotografie.  Er staan bedrijven die het inhoudelijke deel van je trouwdag kunnen begeleiden zoals een weddingplanner, ambtenaar van de burgerlijke stand en de dansschool voor de openingsdans. Maar ook praktische zaken zoals drukwerk en kapsels komen aan bod.

Prachtig prijzenpakket

Bijzonder aan het bezoeken van zo’n beurs is dat één van de bezoekende bruidsparen kans maakt op een prachtig prijzenpakket; een deel van je trouwdag gratis. Dit wordt mogelijk gemaakt door alle standhouders van deze beurs. Wil je meer informatie over het organiseren, plannen en invullen en mogelijk winnen van jullie trouwdag? Kom 6 maart naar de Noorderkerk in Hoorn, tussen 11.00 en 16.00 staan alle professionals voor je klaar met informatie, tips en adviezen. Op 20 maart kan je deze enthousiaste wedding professionals ontmoeten in De Waterlely in Natuurpark Lelystad van 11.00 tot 16.00 uur. Op 10 april is de beurs te vinden in Fort Westoever in Den Helder. 

Alle events zijn gratis toegankelijk.

Meer info via www.facebookcom/trouwbeurslelystad/  www.facebook.com/trouwbeursfortwestoever/  www.facebook.com/trouwevent hoorn

Of mail of bel naar Het Boudoir: info@hetboudoir.nl of 0229-269222.