Ellefleur draagt stokje over aan Booming Blooming

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Evert Ruis)

MONNICKENDAM – In winkelcentrum ’t Spil is vandaag, 7 april, een wisseling van de wacht gaande. Eigenaresse  Ellen van bloemenwinkel Elle Fleur draagt na 17 jaar het stokje over aan Jolanda. Zij wordt de nieuwe eigenaresse van de bloemenwinkel aan ’t Spil  met de nieuwe naam “Booming Blooming.”  

Ellen: “Ik heb altijd met veel plezier mijn bloemenwinkel gedraaid en ben dankbaar voor de mooie jaren die ik hier heb gehad op Winkelcentrum ’t Spil. Maar voor mij is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ga aan de slag als pedicure aan huis.  Ik ben er zeker van dat Jolanda  de winkel op de vertrouwde wijze voortzet! Ik wens haar en de meiden heel veel succes!” 

Het concept blijft- grotendeels- zoals men gewend is. Nieuw is het interieur met zwarte wanden en het assortiment met woonaccessoires.  Jolanda: “Ik heb ontzettend veel zin om met de winkel te gaan starten. Omdat donderdag 7 april de eerste dag is dat ‘Booming Blooming’ geopend is staat er voor de eerste 150 klanten een mooie goodiebag klaar.” 

Wie donderdag of in de dagen daarna een kijkje komt nemen in de winkel zal zien dat zeker niet alles is veranderd.  “Het team van medewerksters blijft hetzelfde.  De vaste medewerksters Kim, Monique en Elles blijven gewoon in dienst en maken nog steeds prachtige boeketten en rouwstukken op aanvraag. Service, klantvriendelijkheid en kwaliteit blijven de pijlers, zoals iedereen van Elle Fleur gewend was”, vertelt Jolanda.  

De winkel is voor de overdracht goed en wel een weekje dicht geweest. Ellen nam vorige week afscheid. “Ik heb heel veel lieve berichten en cadeautjes van vaste klanten gekregen, heel lief. En in een week tijd is het interieur van de winkel flink onder handen genomen. Mooi om nu het resultaat te zien”, aldus Ellen. 

Jolanda: “Naast de goodiebags die we donderdag weg geven hebben we ook een leuke openingsactie. Op donderdag 50 tulpen voor maar 5,99 euro en op vrijdag twee bossen rozen voor maar 3,99 euro. Liefhebbers van orchideeën kunnen zaterdag een mooi exemplaar aanschaffen voor maar 4,99 euro. Tevens hebben we een eigen lijn met geurkaarsen in mooie, trendy uitstraling met heerlijke, subtiele geur. Benieuwd? Kom dan even een kijkje nemen bij ons in de nieuwe winkel!”