Online advertorial

Kwadijkerpark CV

Partnerbijdrage
In Purmerend komen 340 fraaie woningen in het Kwadijkerpark.
In Purmerend komen 340 fraaie woningen in het Kwadijkerpark. (Foto: aangeleverd)

Kwadijkerpark is de nieuwe woonlocatie van Purmerend. Aan dit volwassen park worden 340 fraai vormgegeven woningen toegevoegd. Hier kun je iedere dag genieten van de natuur en privacy maar kun je ook andere Kwadijkerparkers ontmoeten in de talrijke ontmoetingsmogelijkheden van de kleine buurtjes. Je kunt gebruik maken van de voorzieningen van de Prinsenstichting die hier ook gevestigd is. 

Nieuwe woonlocatie Purmerend: Kwadijkerpark

Kwadijkerpark straalt het gevoel uit van een vakantiepark met mooie waterpartijen, bestaande en nieuw aan te planten bomen. De fraaie architectuur met metselwerk en houtlook verdiepingen doet typisch Noord-Hollands aan. Kenmerkend zijn daarnaast  erkers, dakkapellen, raamluiken en topgevels. De woningen hebben een tuin of heerlijk terras met uitzicht op het park. De twee-onder-een-kap woningen aan het water hebben twee parkeerplaatsen op eigen grond. Alle woningen worden opgeleverd met een mooie keuken (inclusief apparatuur) en fraai sanitair en tegelwerk, dat bij de koopsom is inbegrepen. 

Bouw van start

In totaal komen in het park 240 koopwoningen en de bouw zal nog in december 2022 starten. In fase 1 met 67 woningen zijn nog enkele woningen te koop dus wees er snel bij. De nog beschikbare twee-onder-een-kapwoningen zijn er in type Waterlinde (177-187 m2) en type Watercipres (136m2). De prijzen zijn vanaf 604.000 tot en met 760.000 euro. v.o.n. 

De voordelen van een duurzame woning in Kwadijkerpark

Dit jaar zijn de gas- en energieprijzen hard gestegen en dat merken we in de portemonnee. Een nieuwbouwwoning in Kwadijkerpark biedt daarom juist nu veel voordelen. De energielasten zijn laag door zonnepanelen, vloerverwarming op alle verdiepingen, uitstekende isolatie en natuurlijk zijn de woningen gasloos. De woningen zijn dus helemaal voorbereid op de toekomst en alle duurzame installaties zijn al bij de koopsom inbegrepen. 

Belangstelling? Schrijf je in via de website www.kwadijkerpark.nl of neem direct contact op met Hoekstra en van Eck Makelaars: 0299-200 003, of Kocken Makelaars: 0299-428 888