Nu ook filiaal VormVitaal in Purmerend

Partnerbijdrage
Nancy Maasland.
Nancy Maasland. (Foto: )

PURMEREND – Nancy Maasland vertelt enthousiast over haar mooie bedrijf dat gevestigd is in de Amperestraat 13 M in Purmerend. Zij werkt al jaren op deze locatie maar deed dit tot voor kort onder een andere naam. Sinds 1 februari van dit jaar is ze als zelfstandig onderneemster in deze regio bezig onder de naam VormVitaal en behandelt ze mensen onder andere in het afslank proces.

Dat is echter niet het enige, want ook mensen met gezondheidsklachten waaronder diabetes type 2 zijn welkom. “Er komt een zeer divers publiek omdat wij verschillende mogelijkheden bieden om aan een gezond lichaam te werken. “, vertelt Nancy. 

Wat is VormVitaal?

Het sterke punt van VormVitaal is dat mensen niet aan een of ander crashdieet hoeven. Nancy: “Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het geavanceerde apparaat al het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. VormVitaal is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulitis en striae; de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak’. Het apparaat doet het werk, terwijl je ontspannen ligt.”

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands uiteindelijke doel. Bij VormVitaal komen klanten van 18 tot 85 jaar, zowel mannen als vrouwen. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Dat maakt het werk van Nancy Maasland ook zo leuk.

Ideale figuur

De studio is anoniem bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. “Wij zien het als een kans om mensen te kunnen helpen hun ideale figuur te bereiken”, zegt ze met zichtbare trots. Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een intake & proefbehandeling. Normaal kost dit € 89,-, maar nu voor € 49,-. Kijk voor meer info op VormVitaal Purmerend.nl of bel/app naar 06 36 23 16 07.

Terwijl jij ontspannen ligt, doet het apparaat zijn werk.