Kippie Purmerend viert 1 jaar met topaanbiedingen

Partnerbijdrage
Tamara en Sander de Beer en hun medewerkers vieren 1 jaar Kippie in Purmerend.
Tamara en Sander de Beer en hun medewerkers vieren 1 jaar Kippie in Purmerend. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Op 7 december aanstaande bestaat Kippie Purmerend precies een jaar. Vanaf het prille begin heeft de vestiging in het Eggert winkelcentrum gedraaid zoals alle andere Kippie-vestigingen in ons land: met veel succes.

In relatief korte tijd is Kippie een begrip geworden. Momenteel zijn er 62 vestigingen waarvan de meesten (32) in bakermat Zuid-Holland. In Noord-Holland zijn er naast Purmerend Kippies in Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam Osdorp en Haarlem. Tamara en Sander de Beer zijn de franchisers van de Kippie Grill & Maaltijden winkel in Purmerend. Als we Tamara vragen naar het geheim van het succes hoeft ze niet lang na te denken. “Het concept past goed bij Purmerend. Het zijn lang niet alleen maar de boomers die voor gemak kiezen. Ook veel ouderen ervaren het als makkelijk om bij ons een Kippiepan of andere gerechten te bestellen. Bovendien is het betaalbaar en niet onbelangrijk: het staat gezellig om een Kippiepan met verschillende hapjes op tafel te hebben”, verklaart Tamara de populariteit.

Een Kippiepan is er in twee maten. De meest gangbare heeft een diameter van 40 centimeter en bevat 90 hapjes. De XXL-versie heeft een diameter van ongeveer 80 centimeter en telt 270 hapjes. Tamara: “Van de gangbare pan verkopen we er wekelijks 60 tot 100. De grootste versie, die qua inhoud drie keer zoveel als de gewone pan telt, verkopen we iets minder, maar wordt ook steeds populairder. Vooral voor grotere aantallen mensen zijn deze bijzonder geschikt.”

Tamara en Sander hebben het geweldig naar hun zin als (franchise)eigenaars van Kippie Purmerend. “Op 7 oktober vorig jaar hoorden we dat we aan de bak mochten bij Kippie. Sander en ik deden daarvoor heel iets anders, maar we hebben geen moment spijt gehad van deze switch. Dat komt ook omdat we zo’n geweldig en betrokken team hebben. Zonder hen hadden we er niet zo voor gestaan als nu. We zijn de collega’s, die 100% onderdeel van het succes zijn, enorm dankbaar.”

In het kader van het 1-jarig bestaan laat Kippie Purmerend klanten van 4 tot en met 9 december profiteren van drie spectaculaire aanbiedingen: 5 kippenpoten voor 5 euro, een dönerpakket voor 7,50 euro en 3 loempia’s voor 5 euro