AFGELOPEN

WIN! Kaarten voor Castle Christmas Fair op Beeckestijn

Speel mee
Kom naar de Castle Christmas Fair op Beeckestijn!
Kom naar de Castle Christmas Fair op Beeckestijn! (Foto: WWW.BERTILVANBEEK.NL)

VELSEN-ZUID - Op de historische locatie Buitenplaats Beeckestijn te Velsen-Zuid wordt van 17 tot en met 20 november dé kerst- & lifestyle fair van Noord-Holland gehouden. Wederom wordt uitgepakt met leuke stands, winterse lekkernijen, inspirerende workshops, sfeervolle (big)bands en koren. En goed nieuws, want wij mogen kaarten weggeven!

Er wordt uitgepakt met leuke stands, winterse lekkernijen, inspirerende workshops, modeshows, sfeervolle (big)bands en (kerst)koren. Geniet van ruim 150 verkoop- en culinaire stands met vele lokale bedrijven, ambachten maar ook internationale merken. Geniet van ruim 150 verkoop- en culinaire stands met vele lokale bedrijven en ambachten maar ook internationale merken. Reden genoeg om onder het genot van een glühwein of warme chocolademelk de markt te verkennen.

Live optredens

Verspreid over het evenemententerrein zijn wederom meer dan 50 liveoptredens gepland, waaronder diverse Bigbands zoals de Big Swing Band en “de beste zanger van Nederland” Bart Brandjes inclusief band, maar ook populaire lokale artiesten en verschillende (kerst)koren.

Kerst

Naast typische kerstproducten, zoals kerstengelen en antieke kerstversiering, zijn er uiteenlopende producten op het gebied van lifestyle, mode en wonen. In het hoofdhuis treft u uiteenlopende exposanten met onder andere handgeblazen kerstballen, sieraden, kunst en antieke curiosa aan. In het Koetshuis Beeckestijn geniet je van heerlijke winterse lekkernijen zoals snert, stampot of koffie met appeltaart. 

 De Castle Christmas Fair is geopend op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 november van 11.00 tot 22.00 uur. Zondag 20 november van 11.00 tot 18.00 uur. Kijk voor alle informatie op www.castlechristmasfair.nl.

De Castle Christmas Fair wordt jaarlijks georganiseerd door Holland Promotions uit Alkmaar. Holland Promotions bedenkt en realiseert evenementen in het binnen- en buitenland.

Winactie!

Schrijf je via onderstaan formulier in voor onze nieuwsbrief en maak kans op gratis kaarten! De kaarten kan je gebruiken op één van de dagen van Castle Christmas Fair naar keuze.