Update

A20 Maassluis afgesloten na eenzijdig ongeval

112-nieuws
Enorme ravage op de A20
Enorme ravage op de A20 (Foto: MediaTV)

Zondagochtend is op de A20 in Maassluis een auto uit de bocht gevlogen waarna er een enorme ravage ontstond. Bij aankomst van de hulpdiensten waren de inzittende(n) verdwenen. 

Rond 04:00 kregen de hulpdiensten een melding van een eenzijdig ongeval op de A20 ter hoogte van Maassluis. Bij aankomst troffen de hulpdiensten een grote ravage aan, maar de inzittende(n) van het voertuig waren verdwenen. De auto is via een berg tegen de vangrail aangereden waarna het voertuig over de kop is geslagen. 

Omdat niet bekend is of er iemand gewond is, en of de inzittende(n) mogelijk uit de auto zijn geslingerd is er een grote zoekactie gestart. Onder andere met speurhonden van de politie en een drone van de brandweer is langs de snelweg en in het water gezocht. Niemand is hierbij aangetroffen. 

De brokstukken liggen over z’n 100 meter over de snelweg. De A20 is volledig afgesloten vanaf Vlaardingen richting Maassluis. De forensische opsporing van de politie is een onderzoek gestart zo meldt persbureau MediaTV.

Update 8:35 : Een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats opgepakt zo laat de politie weten. Hij is zondagochtend naar het bureau gebracht. 

Update 10:00 : Rond 10 uur is de weg vrij gegeven zo meldt de ANWB via twitter