‘Bestuurder zo dronken dat hij het allemaal niet meer snapte’

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Archief : Ende Media)

Vrijdagavond 1 december reed de politie achter een bedrijfsbusje in ‘s-Gravenzande. Het viel de politie op dat de bestuurder meer nodig had dan alleen de rijbaan waarop hij reed. 

Toen het voertuig op een uiterst bijzondere manier over de rotonde ging, wist de politie het zeker: deze bestuurder was beslist niet in staat om een voertuig te besturen.

De politie gaf de bestuurder een stopteken. Dit leek niet goed binnen te komen bij de bestuurder. Na een hoop herrie gemaakt te hebben, leek het eindelijk binnen te komen bij de beste man, zo schrijft de politie.

In plaats van uit te stappen en mee te werken aan de controle, vond de bestuurder het nodig om te voet ervandoor te gaan. "Opnieuw een keuze die niet verstandig was."

De bestuurder werd aangehouden en moest aan het politiebureau blazen. Uitslag: 705 ugl, en hiermee een ingevorderd rijbewijs, een flinke boete, een dure cursus en voorlopig niet meer rijden.

"Godzijdank zijn er geen slachtoffers gevallen. Uiteindelijk was het een dure avond die veel langer duurde dan de bestuurder in gedachten had. Had hij nou maar een taxi genomen."

Insta : wijkagenten_sgravenzande