Westport Notarissen verlengt sponsorovereenkomst VELO Voetbal

Algemeen
Notaris Arjan Verrijp en Bob Wanders proosten op de getekende sponsorovereenkomst.
Notaris Arjan Verrijp en Bob Wanders proosten op de getekende sponsorovereenkomst. (Foto: Westport Notarissen)

In januari is de sponsorovereenkomst van Westport Notarissen met VELO voetbal verlengd. Notaris Arjan Verrijp van notariskantoor Westport Notarissen ondertekende deze overeenkomst met plezier. Vanuit VELO Voetbal was Bob Wanders betrokken bij de ondertekening van de overeenkomst.

“Al jaren ben ik persoonlijk en vanuit mijn rol als notaris betrokken bij VELO Voetbal. De keuze om de sponsorovereenkomst te verlengen was dan ook vanzelfsprekend. Wij vinden het als notariskantoor belangrijk betrokken te zijn bij onze omgeving. Zo ook bij VELO Voetbal,” aldus Arjan Verrijp, notaris bij Westport Notarissen.

De komende drie jaar sponsort het notariskantoor VELO Voetbal. Door de sponsorbijdrage van onder meer Westport Notarissen kan VELO Voetbal tal van activiteiten organiseren voor hun leden.

Bob Wanders: “Wij zijn natuurlijk heel blij met de verlenging van de sponsorovereenkomst. Helaas kon de sponsoravond in november niet doorgaan gezien de coronamaatregelen. Maar op kantoor in Naaldwijk, onder het genot van een drankje, was het ook een klein feestje om de overeenkomst te ondertekenen.”