Naaldwijk krijgt sportschool speciaal - en alleen - voor vrouwen

Algemeen
Afbeelding
((Foto: PR))

Morgen opent wethouder Pieter Varekamp VROUW Fitness Boutique in Naaldwijk; een sportschool speciaal - en alleen - voor vrouwen. 

“We hebben naar de vrouwen in het Westland geluisterd en zijn ingegaan op een belangrijk maatschappelijk vraagstuk”, vertellen eigenaren Danique en Rick Bazuin: “We hopen een drempel om te sporten weg te nemen door ons speciaal te richten op vrouwen. Geen doordringende ogen van anderen of ongevraagd advies, maar persoonlijk en gericht leren trainen.”

VROUW biedt in het pand aan de Rembrandtstraat 8 Boutique Fitness, Pre & Postnatal Fitness, Personal Training & Core Restore. Danique en Rick maken zich sterk om vrouwen een veilige omgeving te bieden: “Wij willen voorkomen dat je doelloos een uur op een cardiotoestel gaat staan en via het internet aan je oefeningen komt, die misschien helemaal niet doen wat je hoopt. Bij VROUW starten we met een meting om je startpunt te bepalen. Zo weet jij waar je begint en waar we samen naar toe kunnen werken. Vervolgens krijg je een trainingsschema dat afgestemd is op jouw doel.” 

Naast fitness geeft VROUW ook, als enige in de omgeving Westland, PowerMama Fitness lessen waarbij zwangere en bevallen mama’s in groepsverband gericht kunt fitnessen tijdens en na de zwangerschap.