In gesprek met Nelleke Noordervliet

Algemeen
Nelleke Noordervliet
Nelleke Noordervliet (Foto: PR)

Op woensdag 16 maart ontvangt Bibliotheek Monster schrijfster Nelleke Noordervliet. De Rotterdamse schrijfster werd onder andere bekend door haar werken ‘De val van Thomas G.’, ‘Aan het eind van de dag’ en haar debuut ‘Tine of de dalen waar het leven woont’. Op 16 maart komt zij vertellen over haar nieuwste boek: ‘Wij kunnen dit’. 

Een nieuwe liefde rond je veertigste? Het is gedoe. Als Helen en Leo elkaar ontmoeten besluiten ze dat ze niets van elkaars verleden hoeven te weten, maar dat laat zich niet wegmoffelen. Met humor, inzicht en groot gevoel voor detail beschrijft ze de liefdesperikelen van Helen en Leo. De roman speelt zich af tegen de achtergrond van Rotterdam, New York en de coronapandemie als gamechanger.

Karin Zegveld gaat met Nelleke Noordervliet in gesprek over haar werk. Na afloop kunnen vragen gesteld worden en zal Nelleke haar boeken signeren. Aanvang van de avond is 20.00 uur. Toegang bedraagt € 5,- voor leden van Bibliotheek Westland en € 10,- voor niet-leden. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekwestland.nl.