Workshop met Scott Henderson in Maasdijk

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Arjan Vermeer Photography)

De Amerikaanse meestergitarist Scott Henderson geeft op zondag 13 maart een workshop in de Muziekzolder in Maasdijk. Henderson, opende in 2010 de gitaarschool van Vincent Janse, Vinnie’s Gittar School.

Tijdens de workshop kunnen deelnemers vragen stellen. Alle aspecten, zowel technisch (bijvoorbeeld melodisch mineur, outside en diminished, maar ook mineur pentatoniek) als de ‘art kant’ (hoe speel je overtuigend, met je hart en ziel) komen aan de orde. Dit is interessant voor zowel jazz professionals als liefhebbers van rock en blues. Alle niveaus en alle muzikanten zijn welkom.

De workshop van Scott Henderson is in de muziekzolder op de Nolweg 10 in Maasdijk van 13.00 tot 15.00 uur. Kaarten kosten € 20. Je kunt vooraf een extra, gratis pre-workshop bijwonen op donderdag 10 maart om 20.00 uur in Maesemunde in ‘s-Gravenzande, of via zoom. Hierin vertelt Vincent Janse wat je kunt verwachten en geeft hij je informatie om nog meer uit de workshop van Scott Henderson te kunnen halen. Mail dan naar scott@vinniesgittarschool.nl.