55+ talent debuteert bij Nederland 3

Algemeen
De Heulse band Oversized, aangevuld door leden van andere bands, tijdens de vorige editie van Meesterwerk Muziek Westland.
De Heulse band Oversized, aangevuld door leden van andere bands, tijdens de vorige editie van Meesterwerk Muziek Westland. (Foto: PR)

Zondag 20 maart vinden bij Nederland 3 in Wateringen de optredens plaats van de bands Fiveforthree, Krasse Knarren, DBugsz en Never Too Old.

De bands spelen voor het eerst voor publiek nadat er maanden is geoefend op de nummers. “Een mooi en swingend initiatief”, vindt Peter van den Berg, sociaal makelaar van Vitis Welzijn in Wateringen. “We zien mensen die thuis wel eens een instrument hebben beoefend, maar ook ouderen die vroeger al eens in een bandje hebben gespeeld. Samen beleven ze nu een mooi nieuw avontuur.” Tijdens de eerste editie van Meesterwerk Muziek in Westland hebben tientallen Westlanders de weg naar het podium gevonden. Dit optreden is de afsluiter.

Nieuw Talent

Nieuw talent van 55+ kan zich die middag inschrijven voor de nieuwe editie die maandag 28 maart begint. Meesterwerk is een laagdrempelig programma om cultureel creatieve groepsactiviteiten te ontdekken. Inspiratie opdoen, iets nieuws leren én elkaar ontmoeten staat centraal. Meesterwerk Muziek in Westland wordt georganiseerd met ondersteuning van het Ouderenfonds en de maatschappelijke partners WPC Nederland 3, Vitis Welzijn en Westland Cultuurweb. Kijk voor meer info op www.meesterwerkmuziekwestland.nl.

Nederland 3 is te vinden aan de Lange Spruit 84 te Wateringen. De zaal opent om 14.00 uur en de optredens starten om 14.30 uur.