Nieuw in Monster: Moon Collectibles

Algemeen
Moon Collectibles verkoopt onder meer fantasybeelden van draken en elfen.
Moon Collectibles verkoopt onder meer fantasybeelden van draken en elfen. (Foto: Nancy de Bes)

Sinds donderdag 17 maart is het centrum van Monster een winkel én horecagelegenheid rijker. Toen opende Moon Collectibles met het bijbehorende Floki’s Bubble Tea & More haar deuren aan de Zeestraat 15. 

Moon Collectibles verkoopt allerlei soorten collectersitems: van Disney tot Pokémon en Harry Potter, maar ook fantasybeelden van draken en elfen. “Die passie voor verzamelen zit al heel lang in de familie”, vertelt eigenaresse Nancy de Bes. 

“Nadat we een aantal evenementen op het gebied van verzamelen hadden gezocht, wilden we hier zelf mee aan de slag gaan. We zijn begonnen om zelf als standhouder deel te nemen aan verschillende evenementen, zoals Fantasy Fest in Rijswijk, Facts in Gent en Comic Con”, legt Nancy uit. Dat beviel zo goed, dat zij twee jaar geleden een eigen webshop startte.

Nu is het zo ver dat eindelijk haar eigen winkel haar deuren mag openen. “Het logische vervolg is een winkel. En aangezien wij zelf in Monster wonen, is dit natuurlijk de geschikte plek.” 

Nancy is ooit begonnen met het verkopen van fantasybeelden, maar breidde later het assortiment uit met onder andere film merchandise, rugzakken en handtassen van Loungefly, Pokémonkaarten, puzzels en D&D artikelen.

Floki’s 

Om de beleving compleet te maken, bevat de winkel ook een horecagedeelte onder de naam Floki’s Bubble Tea & More. “Wij gaan ook Westland Bubble Tea verkopen”, vertelt Nancy. Verder staat er koffie, thee, gebak en ijs op het menu. “Over enkele weken zal het ook mogelijk zijn om hier bordspellen te huren om hier te komen spelen.”