‘Dag zonder zorgen’ voor mantelzorgers

Algemeen
Op donderdag 17 maart gaven huisarts, auteur en spreker Naomi Dongelmans en Marjo Koppert van Stichting De Roodkapjes een lezing in de bibliotheek van Naaldwijk.
Op donderdag 17 maart gaven huisarts, auteur en spreker Naomi Dongelmans en Marjo Koppert van Stichting De Roodkapjes een lezing in de bibliotheek van Naaldwijk. (Foto: PR)

Op donderdag 31 maart organiseren De Roodkapjes een dag voor mantelzorgers bij Brasserie De Bosrand in ’s-Gravenzande. Tijdens deze dag gaan zij met mantelzorgers het groen in voor rust en ontspanning. Creativiteit is ook een onderdeel van deze dag. Meedoen kost € 15. Meer informatie of aanmelden? Stuur een mail naar info@deroodkapjes.nl of zie www.deroodkapjes.nl.

“De Roodkapjes weten hoe het voelt om mantelzorger te zijn”, zegt Ingrid de Geus. “Met al je liefde wil je voor de ander zorgen. Maar soms loop je jezelf voorbij.” Naast haar werk voor de Roodkapjes werkte Ingrid ze als fysiotherapeut veel met kwetsbare ouderen. “Als mantelzorger houd je vaak veel ballen tegelijk in de lucht”, zegt Marjo Koppert. “Het is zo belangrijk dat je ook af en toe tijd maakt voor jezelf.”