MKB’ers stellen zich voor: Haar- & Huidinstituut Westland

Algemeen
Afbeelding

In deze rubriek stellen nieuwe leden van MKB Westland zich voor. Dit keer: Kitty Verhagen van Haar- & Huidinstituut Westland.

Welke diensten en producten leveren jullie?

“Haar- & Huidinstituut Westland is al meer dan zeventien jaar gespecialiseerd in medische en cosmetische haaroplossingen. Iedereen is anders en daarom zijn ook alle oplossingen, zoals haarwerken en pruiken, op jouw persoonlijke wensen en situatie gebaseerd. Wij zijn een vooraanstaand instituut waar het draait om kennis, vakbekwaamheid, interesse en het verplaatsen in de klant.”

“Door onze jarenlange ervaring zijn we heel wat te weten gekomen over de relatie uiterlijk en psyche: Hoe voel je je als je met dun haar te maken krijgt? Wat gaat er in een borstkanker patiënte om wanneer zij met borstprotheses te maken krijgt. Met name door de problematiek bij haarverlies zijn wij ons gaan verdiepen in de vraag wat er meer mogelijk is om het eigen haar preventief en zolang mogelijk gezond te houden.”

Waarom moeten klanten voor jullie kiezen?

“Om klanten nog beter van dienst te zijn hebben we meerdere disciplines, zoals medisch, cosmetisch, de huid en de borst. Deze disciplines doen we met een dertien-koppig team die allemaal met passie, liefde en empathie werken. Elke dag leveren zij top kwaliteit. Zij hebben het inlevingsvermogen voor jouw persoonlijke situatie en denken graag met je mee. Veel enthousiasme en betrokkenheid helpt om iedereen zich thuis te laten voelen.”

Wat is het geheim van succesvol ondernemen?

“Nog meer mensen te bereiken met onze mooie en bijzondere haarwerken en behandelingen, en onze kennis over te brengen naar meerdere haarwerkspecialisten.”

Wat zijn jullie toekomstplannen?

“Het opzetten van een academie zodat wij uiteindelijk mensen door heel Nederland kunnen voorzien van onze mooie Haar- en Huidoplossingen.”

haarenhuidinstituutwestland.nl.