Programma Huiskamerfestival Westland bekend

Algemeen
Zes artiesten treden op in zes huiskamers.
Zes artiesten treden op in zes huiskamers. (Foto: PR)

Het programma van het Huiskamerfestival Westland van Cultuurverbinders is bekend. Op zaterdagavond 23 april treden zes artiesten op in zes verschillende Wateringse huiskamers.  

De activiteit start in wijkcentrum Terra Nova aan het Het Tolland 2 in Wateringen. Vervolgens zijn er optredens van Alberto Zarraga (Mexicaanse muziek), De Maxima’s (muziek en zang), Meneer Herman (cabaret/Kleinkunst), Marianne Nan (cabareteske verhalen), Duo Listen (muziek zang) en Saskia Scherpenzeel (cabaret)  Na afloop is er een hapje en drankje in Terra Nova.

De avond begint om 18:45 uur en eindigt rond 23:30 uur. De prijs is € 19,50 per persoon inclusief koffie/thee vooraf, de gidsen, de wandeling, drankje voor onderweg, de zes optredens en hapjes en twee drankjes na afloop. De route is ongeveer 5 kilometer wandelen. De eerste groepen vertrekken om  ongeveer 19:15 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar door te mailen naar info@cultuurverbinders.nl met naam, adres en telefoonnummer, het aantal personen en door € 19,50 per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL72RABO0323250483 t.n.v. Cultuurverbinders.