Mini-Podium Westland in Wateringen

Algemeen
De definitieve programmering van Mini Podium Westland wordt in een later stadium bekend gemaakt.
De definitieve programmering van Mini Podium Westland wordt in een later stadium bekend gemaakt. (Foto: Peter Suijker)

Mini Podium Westland in Wateringen

Het culturele veld van Wateringen en Kwintsheul organiseert op zondag 15 mei een Mini-Podium Westland in Wateringen. De mini editie van het ‘podium’ van Westland Cultuurweb draait dit jaar haar eerste pilot. Volwassenen en kinderen worden deze dag ondergedompeld in een programma vol dans, muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en diverse workshops bij zwembad De Waterman.

Al vele jaren is Podium Westland in september de opening van het culturele seizoen. In het centrum van Naaldwijk geeft Cultuurweb het Westlandse culturele veld de mogelijkheid om zich te presenteren voor publiek.

Cultuurweb stimuleert en ondersteunt het cultureel veld binnen de gemeente Westland. Ze hebben tot doel om het veld in beweging te brengen door nieuwe initiatieven, samenwerking en vernieuwing. Daarom onderzoekt de netwerkorganisatie de mogelijkheden om (ook) in verschillende dorpskernen mini edities van Podium Westland te laten organiseren door cultuuraanbieders uit de betreffende dorpskern. Voor de pilot mini editie is Wateringen gekozen. Als deze editie een succes blijkt, wil Cultuurweb ook andere dorpskernen de gelegenheid bieden om een eigen mini editie neer te zetten.

De definitieve programmering van Mini Podium Westland wordt in een later stadium bekend gemaakt, maar het belooft een mooi en divers programma te worden. Bezoekers kunnen op 15 mei gratis kennis maken met alle kunst en cultuur die Wateringen en Kwintsheul rijk zijn op het prachtige terrein van zwembad De Waterman. Bij mooi weer is het zwembad open en kunnen bezoekers naast het culturele programma genieten van een frisse duik in het water!