Badmintonclub stopt en maakt geld over aan vijf goede doelen

Algemeen
Vertegenwoordigers van Team Westland, ALS Westland, Joy4Joep, Mijn huis in Ipauratu en Westland voor Oekraïne namen de cheque in ontvangst.
Vertegenwoordigers van Team Westland, ALS Westland, Joy4Joep, Mijn huis in Ipauratu en Westland voor Oekraïne namen de cheque in ontvangst. (Foto: BVH)

Badminton Vereniging Honselersdijk is over en uit. “Hoewel de mooie sport het zeker waard was om door te gaan en er nog voldoende geld in de clubkas zat, waren er uiteindelijk niet genoeg leden en is de club opgeheven”, vertelt Peter Zwinkels. Van de resterende reserves is een afscheidsfeestje gevierd èn werd een bedrag overgemaakt aan vijf goede doelen. Woensdagavond 20 april kwamen vertegenwoordigers van Team Westland, ALS Westland, Joy4Joep, Mijn huis in Ipauratu en Westland voor Oekraïne naar Honselersdijk om een cheque van 750 euro in ontvangst te nemen. “Het was een geslaagde avond met bijzondere verhalen over activiteiten in het Westland voor mensen die hulp nodig hebben. De leden van BVH vinden het fijn dat zij op deze manier wat financiële ondersteuning daaraan hebben kunnen bieden.”