‘Lachen & Lunchen in De Naald groot succes’

Algemeen
V.l.n.r. Jennifer Fluitman, Shirley Schelkers (beiden MKB Westland), Tobi Kooiman, Martijn Kardol (cabaretiers), Nico Baars (De Naald) en Eric de Winter (MKB Westland).
V.l.n.r. Jennifer Fluitman, Shirley Schelkers (beiden MKB Westland), Tobi Kooiman, Martijn Kardol (cabaretiers), Nico Baars (De Naald) en Eric de Winter (MKB Westland). (Foto: MKB Westland)

Belangenorganisatie MKB Westland en WestlandTheater De Naald hebben middels een succesvolle bijeenkomst het onlangs gerealiseerde partnerschap officieel aangevangen. Voor een tot de laatste stoel gevulde kleine zaal traden twee landelijk bekende cabaretiers op onder de noemer ‘Lachen & Lunchen in De Naald’. Na binnenkomst met koffie werden de ruim 100 gasten een uur lang vermaakt door achtereenvolgens Tobi Kooiman en Martijn Kardol. Persoonlijke verhalen over de liefde, op eigen benen staan en gezond leven, deden de zaal schateren van het lachen.

Aansluitend wisten de Westlandse ondernemers elkaar goed te vinden tijdens de netwerklunch, in de ruime foyer van het theater. MKB Westland-voorzitter Shirley Schelkers kijkt met een goed gevoel terug op het evenement: “Het is leuk om bruggen te bouwen als MKB Westland. Mensen met elkaar kennis te laten maken, maar ook met zaken die ze nog niet kennen. Cultuur staat niet bij iedereen bovenaan het prioriteitenlijstje, maar met deze succesvolle bijeenkomst hebben we een mooie kruisbestuiving gerealiseerd.” Ook directeur Nico Baars van De Naald is enthousiast: “Het is de eerste editie van een nieuw concept, het is dan altijd zoeken naar de juiste toon. Midden op de dag optreden voor een publiek dat niet bewust heeft gekozen voor deze artiest, je hoopt dat het goed uitpakt. Tobi Kooiman en Martijn Kardol hebben dat geweldig gedaan. Het was een zeer geslaagde eerste samenwerking. Dit smaakt naar veel meer.”

Voor wie Martijn Kardol in De Naald wil zien, hij treedt er volgend jaar (20 mei 2023) wederom op.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjan Naaktgeboren van MKB Westland. Telefonisch: 06 14 31 05 37 of per e-mail: marjan@mkbwestland.nl

Foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r. Jennifer Fluitman, Shirley Schelkers (beiden MKB Westland), Tobi Kooiman, Martijn Kardol (cabaretiers), Nico Baars (De Naald) en Eric de Winter (MKB Westland).

Met vriendelijke groet,

Roel Batelaan
MKB Manager

T 06 30 62 91 63
E roel@mkbwestland.nl

mkbwestland.nl

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. “niet akkoord disclaimer” en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.