Challengeteam Wielepetrunners daagt lopers uit voor ‘laatste 10’

Algemeen
Een delegatie van De Wielepetrunners (v.l.n.r. Marco Hendriks, Fred Louter, Wim de Jong, Rob van Noordt en Henk Pape) gaat op zaterdag 14 mei 40 kilometer hardlopen. De laatste 10 kilometer worden zij vergezeld door ook andere hardlopers.
Een delegatie van De Wielepetrunners (v.l.n.r. Marco Hendriks, Fred Louter, Wim de Jong, Rob van Noordt en Henk Pape) gaat op zaterdag 14 mei 40 kilometer hardlopen. De laatste 10 kilometer worden zij vergezeld door ook andere hardlopers. (Foto: PR)

Zaterdag 14 mei vindt weer De Wielepet Challenge plaats. Die dag kan er gefietst, gewandeld en hardgelopen worden voor het goede doel: Team Westland. Individuen én groepjes kunnen zelf een sportieve sponsoractie verzinnen. Dat deed ook Wim de Jong, trainer van de Wielepetrunners. Een delegatie van de Wielepetrunners loopt die dag vanaf 11 uur vanaf Sporthal De Wielepet in Monster 40 kilometer hard, verdeeld in 4 etappes van 10 kilometer. Het leuke is dat ook overige lopers de laatste 10 kilometer mee kunnen lopen met de mannen. Daarvoor moeten zij wel iets doen en dat is het team met minimaal 5 euro, bestemd uiteraard voor Team Westland, sponsoren (betalen kan na afloop in Wielepet, contant of digitaal). Wanneer die laatste 10 kilometer door iedereen is volbracht, heeft iedere deelnemer gratis entree in De Wielepet, waar vanaf 16.00 uur een gezellig samenzijn is met muziek, een hapje en een drankje. De challenge start om 14.30 uur bij De Wielepet.