Rabobank helpt Quintus aan zonnepanelen

Algemeen
Maurice Dame overhandigt de cheque.
Maurice Dame overhandigt de cheque. (Foto: Rabobank)

Sportaccommodatie Quintus kan aan de slag met het plaatsen van zonnepanelen op hun dak met behulp van een bijdrage van de Rabobank. Dat is de uitkomst van een actie waarbij leden van de coöperatieve Rabobank in Westland konden stemmen op maatschappelijke gebouwen. Het gebouw met de meeste stemmen ontvangt een bijdrage voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

In de periode van 28 februari tot 31 maart hebben Rabobankleden in de Westland hun stem uitgebracht. Sportaccommodatie Quintus uit Kwintsheul ontving de meeste stemmen. Zij ontvangen van de Rabobank de helft van de kosten voor aanschaf en installatie van zonnepanelen (met een maximum van € 7.000).

Sportaccommodatie Quintus ontving op 9 mei de cheque van directeur coöperatieve Rabobank a.i. Maurice Dame: “Maatschappelijke gebouwen zoals club- en buurthuizen maken een buurt leefbaar en dragen bij aan het woongeluk van iedereen. Het is van groot belang dat we juist ook deze gebouwen klaar maken voor de toekomst. Met deze zonnepanelen helpen we maatschappelijke organisaties hun energierekening te verlagen, zetten we een belangrijke stap in de energietransitie en dragen we bij aan een goede en gezonde leefomgeving.”