Afbeelding
(Foto: Miranda Overkleeft)

Eindvoorstelling Papillon in De Naald

Algemeen

Zaterdag 28 en zondag 29 mei staat ballet- en sportstudio Papillon na twee jaar weer op de planken. In WestlandTheater de Naald in Naaldwijk laten 300 dansers aan iedereen zien hoe leuk dansen is. Dat iedereen mag en kán dansen, de leerlingen, de docenten en wie weet ook het publiek. “We gaan er met zijn allen een feest van maken.”

‘Let’s go... let’s dance!’ draait om het plezier in dansen; een plezier dat goed is terug te zien nu Papillon, na een lange pauze, eindelijk weer mag optreden. Daarnaast geeft de voorstelling een prachtig beeld van wat dansen betekent voor de leerlingen en docenten van de dansschool. “We hebben een thema gekozen dat iedereen aanspreekt en waar alle spelers een bijdrage mochten leveren,” zegt Tanja Gardenier, eigenaresse en docent van Papillon. “Waarom houd jij van dansen? Welke muziek vind je mooi? Welk decor spreekt tot de verbeelding?” Ze kijkt met plezier terug op de voorbereidingen. “Allemaal hebben we hard geoefend, hard gelachen en natuurlijk geduimd dat het dit keer door zou gaan.”

Zaterdag 28 en zondag 29 mei staan ze inderdaad met zijn allen op het podium om een spetterende show te dansen. Jong en oud doet mee, van de allerkleinste peuters tot volwassenen op spitzen, uiteraard in de kostuums van Sonja Gardenier. Mocht u kaarten willen reserveren: wees er snel bij want de zaterdagvoorstelling is al uitverkocht. Voor de voorstellingen op zondag (10:00 en 14:30), zijn nog enkele kaarten beschikbaar. U kunt ze reserveren via WestlandTheater de Naald, per e-mail: reserveringen@westlandtheater.nl en telefonisch: 0174 - 63 69 00. Kijk voor meer informatie op www.westlandtheater.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie/niet voor publicatie:

Voor meer informatie over de dansvoorstelling Let’s go… Let’s dance! kunt u contact opnemen met Tanja Gardenier, 0653 58 44 47, info@balletschoolpapillon.nl. Bijgevoegde foto’s zijn rechtenvrij te gebruiken onder naamsvermelding van de fotograaf:Miranda Overkleeft.

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. “niet akkoord disclaimer” en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Westland

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Uitreiking cheques Kringloopwinkel Habbekrats Algemeen 1 jul, 12:00
Afbeelding
Drie voertuigen uitgebrand en beschadigd in Monster Algemeen 1 jul, 11:36
Afbeelding
Oranjecomité en BIZ twisten nog zonder tussenkomst burgemeester Algemeen 1 jul, 11:20
Afbeelding
Rondleiding bij Dr. Green aloë vera Algemeen 1 jul, 11:13
Afbeelding
Het gaat goed met de padden in ons gebied, behalve in Monster en Hoek van Holland Algemeen 1 jul, 09:46
Afbeelding
Gratis cursus Digisterker Algemeen 1 jul, 09:04
Afbeelding
Nieuwe algemeen directeur voor CombiVliet Algemeen 1 jul, 07:38
Afbeelding
Syl en Lin dragen ‘Appie’ over aan Romi: Algemeen 1 jul, 06:43
Afbeelding
Vrijwilligers draaien vast in bureaucratische molens voor hulp aan Oekraïners Algemeen 30 jun, 18:41
Afbeelding
Informatieavond over prostaatkanker Algemeen 30 jun, 17:05
Afbeelding
Zwangerschap geen roze wolk door stress? Vanaf vrijdag 1 juli helpt JGZ aanstaande ouders Zorg 30 jun, 15:30
Afbeelding
Tuinbouw Jongeren Westland praat over toekomst sector Algemeen 30 jun, 14:49
Afbeelding
CDA Westland steunt #MetHetOV Algemeen 30 jun, 13:57
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief